fbpx

Ontdek de omgeving

Camping Parc de la brenne | Domaine de Puylagorge

Ontdek de omgeving van Camping Parc de la Brenne – Verken de natuurlijke schoonheid van het regionaal natuurpark La Brenne, dat bekend staat om zijn vele meren en moerassen.

Maak wandelingen en fietstochten langs de schilderachtige routes en ontdek de lokale flora en fauna. Bezoek charmante dorpjes en historische bezienswaardigheden in de buurt, zoals kastelen en musea. 

Ontdek de culinaire specialiteiten van de regio, zoals de beroemde geitenkaas van Poitou en de lokale wijnen. Verblijf op onze camping en beleef een onvergetelijke vakantie in het hart van Frankrijk!

Rolstoel Avonturen

Meer van Eguzon

Natuur

Fietsen en Wandelen

Winkel camping parc de la brenne

Boodschappen

Brocantes

Sterren kijken

Vissen & Vogels

Zwembad bij Lac de Mondon

Dagje weg

Faciliteiten op de camping

Ontdek onze camping met toegankelijke faciliteiten en aangepaste animatieprogramma, speciaal ontworpen om gehandicapten een geweldige vakantie te bieden. Bij ons vind je ontspanning in onze snoezelruimte en avontuur in onze speeltuintjes, waardoor er voor elk wat wils is!

Onze faciliteiten zijn zorgvuldig ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van mensen met een handicap of beperking, waardoor ze optimaal kunnen genieten van hun vakantie. Klik hieronder om onze faciliteiten te bekijken en reserveer vandaag nog.

Toegankelijke accommodaties

Op zoek naar een ontspannende vakantie, maar heb je een handicap of beperking? Geen probleem! Onze ruim opgezette camping biedt verschillende accommodaties die zijn aangepast voor een comfortabel verblijf. Denk hierbij aan toegankelijke kampeerplaatsen, bungalows en safaritenten voorzien van handige hulpmiddelen. Wij bieden ook aangepaste animatie en groepsaccommodaties voor events in het laagseizoen.

Boek nu jouw accommodatie en beleef een geweldige vakantie op onze camping. Ontdek de mogelijkheden en reserveer direct jouw verblijf!

Ga naar de inhoud