fbpx

Gast in het zonnetje

Camping Parc de la Brenne | Domaine de Puylagorge

Ontmoet onze inspirerende bezoekers

Ontdek wie er deze maand in de spotlights staat op onze pagina “Gast in het zonnetje”! We zijn trots op onze bijzondere gasten en willen graag hun verhaal delen met iedereen die geïnteresseerd is. Elke maand laten we iemand zien die iets speciaals doet, zoals een leuke hobby, bijzonder werk of een andere prestatie waar we trots op zijn.

Maar we willen ook jouw verhaal horen! Ben jij bij ons op de camping en heb jij iets bijzonders te vertellen? Laat het ons weten en wie weet sta jij de volgende keer in het zonnetje! We vinden het geweldig om te zien hoe onze gasten genieten van hun verblijf bij Camping Parc de la Brenne en we zijn altijd op zoek naar nieuwe inspirerende verhalen.

Houd onze website in de gaten voor meer nieuws en updates!

Welkom bij onze gast in het zonnetje van deze maand:

Basart Studio!

Deze maand willen wij graag iemand in het zonnetje zetten die een bijzonder verhaal heeft en een geweldige gast is op onze camping. Het gaat om Bastien Burm, beter bekend als de creatieve duizendpoot achter Atelier BAS Art Studio. Bastien is afkomstig uit Antwerpen en ondanks zijn zware fysieke beperking blijft hij vechten voor zijn passie als kunstenaar, fotograaf en grafisch vormgever.

Bastien is een bekende van onze camping en wordt graag gezien door onze gasten. Hij is zeer creatief, vriendelijk, spontaan en altijd open om zijn kennis te delen. In januari 2022 heeft hij zijn droom waargemaakt en zijn eigen fysieke atelier geopend. Hier werkt hij aan nieuwe opdrachten en geniet hij nog steeds van het creëren van nieuwe kunstwerken.

Wij zijn enorm trots op Bastien en zijn doorzettingsvermogen. Zijn atelier is rolstoelvriendelijk, dus iedereen is van harte welkom om zijn paradijs te bezoeken. Bastien is altijd bereid om zijn deuren te openen en een kop koffie te delen met iedereen die interesse heeft in zijn werk of samen wil werken.

Neem gerust een kijkje op zijn website www.basart-studio.be of volg hem op Instagram @atelier_basartstudio.be om meer te weten te komen over zijn creatieve werk. Wij zijn in ieder geval trots om Bastien in het zonnetje te zetten en zijn verhaal te delen met onze gasten.

Met vriendelijke groet,

Het team van Camping Parc de la Brenne

Bastien-Burm

Ontdek hieronder een greep uit het prachtige werk van onze vriend en creatieve duizendpoot Bastien Burm, bekend als gast bij ons op Camping Parc de la Brenne op Domaine de Puylagorge! En wat zijn wij trots!

Bewonder zijn inspirerende fotografie op zijn website en sociale media, waar je zeker iets bijzonders zult vinden, allemaal ontwikkeld met passie en liefde.

Hallo!

Mijn naam is Bastien Burm ben afkomstig van Antwerpen (BE). desondanks
een zware fysieke beperking blijf ik er voor vechten om er voor te gaan in
mijn passie en droom ik er van om ooit te kunnen doorbreken als kunstenaar,
fotograaf, grafisch vormgever, … Kortom: een creatieve duizendpoot!

Vele vrienden, dichte kenissen omschrijven me het beste als lief, inspirerend,
doorzettend, een voorbeeld voor deze maatschappij. En dat is volgens mij de
kracht om voort te blijven bouwen aan een droom.

In januari 2022 heb ik met Atelier BAS Art Studio een stuk van die droom ook
daadwerkelijk uit gekomen: eigen fysieke atelier hebben! Hier kom ik iedere
dag thuis Waar ik werk aan nieuwe opdrachten en waar ik nog steeds geniet
om er met hart en ziel aan nieuwe kunstwerken te mogen werken. Daar
geniet ik tot de dag van vandaag nog van!

Benieuwd, interesse, of zin om met mij samen te werken? Dan stel ik mijn
paradijs graag open! Met een kop koffie!

En oh ja: het is rolstoel vriendelijk! Dus ook mensen in een buggy, rolstoel,
scooter, … iedereen is hartelijk welkom!

Adres: Molenstraat 50, 2640 Mortsel, Antwerpen, BE

Website: www.basart-studio.be

Instagram: @atelier_basartstudio.be

Ga naar de inhoud