fbpx

Accommodaties

ruime accommodaties | geschikt voor mensen met of zonder een beperking

Op zoek naar een ontspannende vakantie, maar heb je een handicap of beperking? Geen probleem! Bij ons is iedereen van harte welkom op onze camping die speciaal is ingericht voor mensen met een beperking.

Onze camping is ruim opgezet en biedt verschillende accommodaties die zijn aangepast voor een comfortabel verblijf. Denk hierbij aan toegankelijke kampeerplaatsen, bungalows en safaritenten voorzien van handige hulpmiddelen.

Maar dat is nog niet alles! Wij bieden ook aangepaste animatie en groepsaccommodaties voor events in het laagseizoen. Zo kan je genieten van een onvergetelijke vakantie in de Brenne, omringd door de prachtige natuur.

Bekijk nu onze accommodaties en reserveer jouw plekje op onze camping. Wij kunnen niet wachten om je te verwelkomen!

Safaritent

Safaritent

Camping parc de la brenne, indre, midden frankrijk. Camping voor iedereen ook met een beperking. Kampeerbungalows

Bungalow

Camperplaats camping parc de la brenne

Kampeerplaatsen

groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten op de camping

Op Camping Parc de la Brenne hebben we aan alles gedacht om ervoor te zorgen dat onze gasten een geweldige vakantie beleven. Van ontspanning in onze snoezelruimte tot avontuur in onze speeltuintjes, er is voor elk wat wils!

Met onze toegankelijke faciliteiten en aangepaste animatieprogramma is onze camping uitermate geschikt voor gehandicapten. Klik hieronder voor onze faciliteiten.

Ontdek de omgeving

Camping Parc de la Brenne is de place to be voor natuur- en avontuurliefhebbers! Gelegen in het zonnige zuiden van Natuurpark de la Brenne, is deze camping omringd door kristalheldere meren en een adembenemend groen landschap.

En dat is nog niet alles! De omgeving barst van de verborgen schatten en leuke activiteiten die de hele zomer lang georganiseerd worden.

Ga naar de inhoud