Inspirerende verhalen

– Blog –

Ontdek de inspirerende verhalen en leuke nieuwtjes over Camping Parc de la Brenne op onze blogpagina! Hier delen we niet alleen onze eigen avonturen, maar zetten we ook onze bijzondere gasten in het zonnetje.

Op onze subpagina “Gast in het zonnetje” laten we elke maand iemand zien die bij ons op de camping verblijft of heeft verbleven en iets speciaals of unieks doet. Dit kan een hobby zijn, leuk werk of ander bijzonder nieuws. Mis geen enkel verhaal, lees onze blogs en schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte blijft van onze laatste nieuwtjes en aanbiedingen!

Wens voor 2023

Wens voor 2023

Mijn wens voor 2023: Geef meer liefde aan gehandicapte kinderen!Ik voel veel liefde voor kinderen, alle kinderen mét en zonder beperking . Toen ik 29 jaar was wilde ik heel graag kinderen krijgen en dat leek toen niet voor mij weggelegd te zijn....

Lees meer
5 vooroordelen over ons vakantiepark

5 vooroordelen over ons vakantiepark

Vijf vooroordelen over ons aangepast vakantiepark: Camping parcde la Brenne, Domaine de Puylagorge AL sinds 2009 sta ik jaarlijks op meerdere beurzen om bekendheid te geven aan onsaangepast vakantiepark. We staan tegenwoordig op de Veine beurs en de kangoeroebeurs. In...

Lees meer
Ervaringsverhaal van vrijwilliger Mila

Ervaringsverhaal van vrijwilliger Mila

Hoi allemaal! Mijn naam is Mila en ik neem jou in mijn ervaringsverhaal mee naar Camping Parc de la Brenne, Domaine de Puylagorge. Een camping waar animatie geven aan kinderen met en zonder beperking voorop staat. In de zomer van 2019 kwam ik voor het eerst op...

Lees meer
Wens voor 2023

Wens voor 2023

Mijn wens voor 2023: Geef meer liefde aan gehandicapte kinderen!Ik voel veel liefde voor kinderen, alle kinderen mét en zonder beperking . Toen ik 29 jaar was wilde ik heel graag kinderen krijgen en dat leek toen niet voor mij weggelegd te zijn. Hier was ik zo...

Lees meer
10 jaar Puylagorge – Camping Parc de la Brenne

10 jaar Puylagorge – Camping Parc de la Brenne

30 juni 2019: We bestaan vandaag 10 jaar! We zijn er trots op dat we de moed, het geld, de werklust hebben gehad en vele lieve mensen om ons heen om een pilot te starten: Een aangepaste vakantieplek met aangepaste animatie zodat ook families met kinderen met...

Lees meer
Prachtige gast-blog van Machteld Louwaard

Prachtige gast-blog van Machteld Louwaard

Een prachtige blog geschreven door 1 van onze gasten: Machteld Louwaard - De andere zaakOp vakantie gaan met een kind met een beperking, is voor veel gezinnen een uitdaging. Een plek vinden die voor alle leden van het gezin prettig is én waar jij ook nog tot rust kunt...

Lees meer
Naar de inhoud springen