fbpx
Hoi allemaal!
Mijn naam is Mila en ik neem jou in mijn ervaringsverhaal mee naar Camping Parc de la Brenne, Domaine de Puylagorge. Een camping waar animatie geven aan kinderen met en zonder beperking voorop staat.
In de zomer van 2019 kwam ik voor het eerst op Puylagorge samen met mijn familie. Eigenlijk kwam ik daar om vakantie te vieren, maar al gauw werd mijn hart gestolen door de kinderen die over de camping rond reden of liepen en de gezellige groep vrijwilligers.
De lieve kinderen en hun aanstekelijke lach, de open en gezellige ouders en de allerleukste vrijwilligers. Zij hebben allemaal een groot plekje in mijn hart gekregen. Dat kan ook niet anders. Je bouwt een band op met de mensen om je heen, deze mensen beginnen te voelen als vrienden en sommigen zelfs als familie. Want dat is wat Puy met je doet, het brengt je samen. Jong of oud, klein of groot, het brengt je samen.
Ik besloot in de daaropvolgende zomers weer terug te komen. En dat was de allerbeste beslissing die ik ooit gemaakt heb. Het voelt gelijk als thuiskomen.
Ik probeer zo goed mogelijk onder woorden te brengen wat deze prachtige plek met je doet, maar dat is bijna onmogelijk. Puy is iets dat je moet ervaren, ik garandeer je dat je verliefd wordt op deze plek en dat je nooit meer weg wilt. Je maakt hier herinneringen voor het leven.
Wanneer ik thuiskom van Puy, dat nu voelt als mijn tweede thuis, ben ik stiekem gelijk alweer aan het aftellen voor de volgende zomer en de nieuwe, mooie herinneringen die dan gemaakt gaan worden.
Komende zomer zal mijn vijfde jaar op Puy worden, ik heb mij al aangemeld voor de zomer van 2023. Zie ik jou komende zomer in Frankrijk? 🍀
Liefs,
Mila
Wil jij je ook aanmelden? Dat kan via deze link . Wie weet tot dan! 🍀
Ga naar de inhoud